Масаж на гръб

Масаж на гръб и кръст с масажно масло от черноморска луга и розмарин в солна пещера "Солана"!

Лечебен масаж на гръб, кръст, масажна яка, лакътни стави, китки, пръсти с масло от черноморска луга и розмарин 40 мин+ халотерапия - 50 лв. Поради уникалния си състав лугата има изключително разнообразно лечебно

въздействие: • силно противовъзпалително и антибактериално

• тонизиращо и релаксиращо на целия организъм

• минерализира организма – при масаж чрез кожата се приемат на 100% съдържащите се минералните съставки в лугата

• стимулира естествените защитни реакции на имунната система

• регенерира тъканите в организма

Работите ли продължително време с компютър?

В днешно време поради целодневното използване на компютър се появиха "модерни" заболявания като болки в китката, гърба и лакътя.

Изключително полезно и ефикасно е масаж на горната част на тялото с масло от черноморска луга.

Спортувате ли?

Знаете ли, че във все повече професионални спортни клубове медиците използват продукти с луга в процедурите за възстановяване на играчите. Научно е доказано, че най-добрият начин за приемане на магнезий в организма е трансдермалния /чрез кожата/ тъй като тялото поема само толкова, колкото му е достатъчно без да е необходимо да натоварвате допълнително черния дроб и бъбреците.

Масажното масло с луга се прилага при болки в ставите и мускулите, схващания, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии и др. Успешно лекува хемороиди. Периодичното му изпозлване възстановява нивата на магнезий в организма.

Високото съдържание на магнезий прави този продукт незаменим при хора, които страдат от мускулни схващания и спазми в следствие на преумора от работата в офиса или на открито. Не на последно място това е натурален продукт, който не съдържа вредни химически вещества и консерванти.

Оновните елементи, съдържащи се в черноморската луга са калций, натрий, магнезий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и други.

Най–високо е съдържанието на магнезиеви соли – магнезиев хлорид и магнезиев сулфат. Магнезият е изключително важен елемент за много процеси в човешкото тяло. Той е нужен за произвеждането на енергия в клетките и ускоряването на метаболизма, играе основна роля за равновесието на нервната и мускулната системи, намалява мускулните болки и предпазва от крампи, оказва благоприятно действие върху косата, кожата и ноктите.

Стресът и умората (физическа или психическа) изчерпват магнезия от клетките в тялото. Затова, след физическо или умствено натоварване, на организма е необходимо да му набавим достатъчно количество от този ценен за организма ни минерал.

Освен богатия минерален състав, в лугата се съдържат и много биологично – активни вещества като микроводорасли (богати на хлорофил, витамини и др.), зоопланктон и бактерии, които са характерни за водите на солените ни езера.

- рН - 6,59
- Обща минерализация: 340 - 370гр/л.
- Съдържание на магнезиеви соли (MgCl2 и MgSO4 ): 230 – 280гр/л.
- Съдържание на алкални хлориди (NaCl и KCl): 80 - 95гр/л.

Направете Резервация