Масаж "Прана"

Единствено с масаж в Солна пещера "Солана", можете да получите жизнена енергия и сила!

Цена в пещерата 109 лв.

Времетраене минимум 60 мин. в зависимост от необходимостта.

Праната е силата, чрез която се извършва всяка дейност на тялото. Праната е живот и жизнената енергия на всеки човек ! Благодарение на нея са възможни телесните движения и се осъществяват всички видове функции. Тя се проявява в съществуването на всеки индивид. Без праната няма живот. Намира се във въздуха, водата, храната, откъдето организмът я поглъща и преработва за своите цели.В градския въздух "прана" не съществува. Съществува в гората, при водопадите и покрай морето! Ще я намерите в нашата Солна пещера в огромни количества. Вие не само ще вдишвате отрицателните частици, ще насищате организма с жизнена енергия , но ще я получавате и чрез масажа в Солната ни пещера.

Още египетските жреци го използвали при лечението на хронични болести. Хипократ много го ценял и прилагал в практиката си. Разтривките подпомагат раздвижването на ставите и мускулите, повишават тонуса, отстраняват отпадъчните вещества, улесняват изпотяването и успокояват нервната система.

Подчертаваме, че при масажа лечителят предава енергия на болния не посредством физическата си сила. а с насочване и обливане с прана.

Самите камъни в пещерата поемат цялата лоша енергия, а солните отрицателни частици насищат въздуха с жизнена енергия, които Вие ще поемете както с дишането, така и с кожата от масажа с кристали Хималайска сол.

След процедурата ще се почувствате невероятно и със сигурност по-здрави и заредени с жизнена сила!

Със сигурност това преживяване е уникално !

Направете Резервация